Selecteer een pagina

Van woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus kunnen kindjes op schattenjacht in het centrum van Brugge. De stad pakt samen met uitgeverij Clavis uit met een zomerse zoektocht in de winkelstraten.

Zoek de stickers

Anna geniet van een heerlijk zomerdagje in Brugge. Ze gaat lekker picknicken.

In Optiek Delbecque en verschillende andere winkeletalages vinden de kinderen een sticker van Anna met haar favoriete spulletjes en vriendjes. Wie ze allemaal kan ontdekken, krijgt een leuke verrassing!

 

Zoektocht_Anna

 

De zoektocht start bij In & Uit in het Concertgebouw waar iedereen gratis een formulier kan afhalen. Daarop staat de route ook duidelijk uitgetekend. Het is speuren naar de leuke Anna-figuurtjes en bij de winkels kunnen de deelnemertjes ook het antwoord op een vraag vinden.

Op een deel van de stickers in de dertien etalages staat bovendien een QR-code. Als de kindjes dit scannen krijgen ze een vrolijk liedje te horen.

(Openingsuren In & Uit: van maandag tot zaterdag: 10 tot 17u. Zon- en feestdagen: 10 tot 14u)

Meer info vind je hier: https://www.brugge.be/zomerzoektocht-anna/ of op de facebookevents: https://www.facebook.com/events/581473422790147/ (juli) en https://www.facebook.com/events/2790726254371520/ (aug)

Veel zoekplezier!!